logo songteksten.net

Tweede spin-off Black-ish in de maak

LOS ANGELES - Serie Black-ish krijgt nog een spin-off. De producenten van de sitcom werken aan een prequel waarin de jonge jaren van Rainbow, de moeder van het gezin Johnson, centraal staan.

Mixed-ish gaat zich afspelen in de jaren 80, en volgt de jonge 'Bow' en haar ouders, broer en zus als ze van een hippiecommune naar een voorstad verhuizen. De jonge versie van Rainbow wordt gespeeld door Arica Himmell, Tika Sumpter is gecast als haar moeder Alicia.

Begin vorig jaar ging al Grown-ish van start, een serie die oudste dochter Zoey (Yara Shahidi) volgt op de universiteit. Die spin-off, met naast Yara ook Francia Raisa en Chloe en Halle Bailey in de hoofdrollen, werd onlangs verlengd met een derde seizoen.

Black-ish, in Nederland te zien op Fox en via Videoland, gaat over een Afro-Amerikaans gezin dat in een rijke, voornamelijk witte buurt leeft. De serie wordt veelgeprezen vanwege de maatschappelijke thema's die erin terugkomen. Zo maakte Black-ish een Black Lives Matter-aflevering en draaide er een episode om de presidentsverkiezingen in 2016.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren