Myjer: Ajaxfans mogen kaartje doorverkopen

Door ANP, vrijdag 3 mei 2019 07:54, bron: ANP

AMSTERDAM - Jochem Myjer biedt Ajax-fans die kaarten hebben voor zijn show op 8 mei, de dag waarop de club de tweede halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur speelt, de kans deze op een nette manier door te verkopen.

De cabaretier meldt op Facebook dat mensen die het voetbal liever zien dan zijn show de kaarten weer te koop kunnen aanbieden op GUTS Tickets, het beveiligde verkoopsysteem dat onder meer Youp van ‘t Hek en Myjer gebruiken.

“Ik heb er lang en goed over nagedacht maar ik speel gewoon op de normale aanvangstijd om 20.00 uur”, schrijft Myjer, die op 8 mei in Theater Carré in Amsterdam speelt. “Aangezien 80 procent van mijn publiek van buiten de Randstad komt en het een normale doordeweekse dag is, vind ik het ook qua logistiek/files niet handig om te vervroegen.”

De voorstelling is rond 22.00 uur afgelopen. “Voetballiefhebbers, zoals ik, kunnen de tweede helft dus nog kijken in cafés om de hoek”, aldus Myjer. Verstokte Ajax-fans kunnen hun kaarten voor 8 mei doorverkopen via GUTS Tickets.

Zijn collega Van ‘t Hek besloot overigens wel zijn voorstelling te vervroegen op 8 mei. De komiek speelt die avond in Utrecht en begint om 19.00 uur. Daarna kunnen de bezoekers op een groot scherm in de zaal de voetbalwedstrijd kijken.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten