logo songteksten.net

Lindsay Lohan in problemen door thee

(Novum) - Lindsay Lohan blijft volhouden dat ze in de afgelopen maanden geen druppel bier of andere sterke drank heeft gehad. De positieve alcoholtest komt volgens de gevallen actrice door thee waar een klein vleugje alcohol in zit.

Het zou om dezelfde thee gaan die Lohan eerder dronk tijdens haar proeftijd die ze kreeg opgelegd wegens rijden onder invloed. In het drankje zit maximaal 0,5 procent alcohol. Tegen vrienden zou ze hebben gezegd dat ze de thee weer drinkt. Momenteel zit de actrice thuis met huisarrest wegens diefstal van een ketting.

Vanwege de positieve alcoholtest moest Lohan donderdag weer voor de rechter verschijnen. Omdat niet duidelijk was aangegeven dat alcoholgebruik tijdens haar straf verboden is, kon de rechter niets doen. Wel werd besloten dat ze geen feestjes meer mag geven.

"Ik ben zelf verantwoordelijk. Ik volg de regels en ik zal de rechter gehoorzamen", zei Lohan na afloop van de zitting tegen entertainmentwebsite TMZ. "Ik doe er alles aan om mijn carrière weer uit het slop te trekken en in een goed daglicht te komen bij regisseurs, acteurs en mijn fans."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren