logo songteksten.net

'Ryan Reynolds lekt Pokémon-film'

LOS ANGELES - Hoewel de film in de Verenigde Staten eigenlijk pas vrijdag in première gaat, staat er toch woensdag al een kopie van de film Pokémon Detective Pikachu op YouTube. Hoofdrolspeler Ryan Reynolds, die de stem van Pikachu inspreekt, merkte 'het lek' op, maar lijkt toch niet helemaal onschuldig in deze kwestie.

Het recent opgerichte Twitter-account Inspector Pikachu deelde woensdag een YouTube-link van de film. Reynolds tagde het officiële account van de film en dat van producent Warner Bros. onder de tweet. "Attentie @DetPikachuMovie@warnerbros. Lek...", verwijzend naar de "illegale" video. Wie klikt op de link ziet ook daadwerkelijk het begin van de film, compleet met opening credits en de eerste scène. Na een minuut komt echter een dansende Pikachu in beeld die de rest van de 1 uur en 43 minuten durende video hetzelfde dansje blijft herhalen.

Het lijkt dus ook om een grap te gaan van Reynolds zelf, want de oplettende kijker ziet linksboven in de video een watermerk met de tekst "R. Reynolds" staan. De 'film' is inmiddels al ruim 1,6 miljoen keer bekeken op YouTube.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren