logo songteksten.net

Tien maanden geëist tegen Constanza Breukhoven

(Novum) - Het Openbaar Ministerie heeft vrijdag tien maanden celstraf geëist tegen Constanza Breukhoven. De adoptiedochter van Hans en Connie Breukhoven wordt verdacht van het stelen van een kluis uit het huis van haar vader.

Naast Constanza moesten haar vriend Mohammed K. en diens broer Brahim voor de rechter in Den Haag verschijnen. De drie zouden samen de kluiskraak hebben beraamd. Brahim hoorde vier maanden tegen zich eisen.

De zaak tegen Mohammed K. werd voor onbepaalde tijd aangehouden. Hij werd wel vrijgelaten. Hij zat al sinds januari in voorarrest.

Uit de kluis van Hans Breukhoven werden eind vorig jaar spullen gestolen met een geschatte totale waarde van 2,7 miljoen euro. Het ging daarbij om een collectie horloges, een geldbedrag en aandelen aan toonder.

Breukhoven kreeg onlangs door een aantal mannen een deel van de spullen aangeboden die werden gestolen. Voor achthonderdduizend euro zou hij waardevolle papieren terugkrijgen, waaronder het scheidingsdocument van hem en zijn ex Connie. Hij schakelde daarop de politie in, die de mannen oppakte. Het is niet duidelijk of Constanza, Mohammed en Brahim iets met de afpersing te maken hadden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren