logo songteksten.net

Shawn Mendes weer in onderbroek op Instagram

LOS ANGELES - Shawn Mendes is weer vrijwel naakt te bewonderen op Instagram. De 20-jarige Canadese zanger is wederom uit de kleren gegaan voor Calvin Klein. De foto waarop hij wijdbeens, met slechts een wit onderbroekje aan zwoel in de camera kijkt, werd al bijna vijf miljoen keer geliket.

Shawn postte donderdagochtend vroeg een drietal foto's die hij als celebritymodel voor de ondergoedlijn van Calvin Klein maakte. Op de andere twee kiekjes draagt de zanger iets meer kleren. Zo draait hij op een zwart-witfoto een T-shirt in de knoop en draagt hij op de derde foto een spijkerjasje en -broek. Tijd om die dicht te knopen had Shawn kennelijk niet.

Het is niet de eerste keer dat Shawn vrijwel al zijn kleren uittrekt voor Calvin Klein. Ook in februari postte de zanger foto's in zijn onderbroek. Toen brak hij een record met de weinig verhullende foto's. Meer dan acht miljoen Instagrammers gaven aan het kiekje leuk te vinden. Daarmee verzamelde de foto dik drie miljoen meer likes dan een familiefoto van Shawn met zijn ouders.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren