logo songteksten.net

Ilse DeLange belooft 'magische' act Duncan

TEL AVIV - Ilse DeLange sluit zich aan bij de woorden van haar pupil Duncan Laurence. Ze vertrouwt er volledig op dat alles goed komt met de act van de zanger op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv.

"Er zijn zo veel kleine details, weet je wel", reageerde Ilse tegenover de toegestroomde pers vlak na de persconferentie van Duncan. "Je begint ergens en je wilt ergens naartoe. Het is nog steeds 'work in progress', maar ik vertrouw er na vandaag volledig op dat het helemaal goed komt."

Tijdens de tweede repetitie zaterdag waren er wat technische issues met de witte lichtbol die eigenlijk voor Duncan moet hangen. Dat kon nog niet, en daarom stond de bol dit keer op zijn piano. Ook qua belichting en camerastandpunten zat er nogal een verschil tussen de verschillende keren dat Duncan zijn liedje Arcade mocht repeteren.

Super

Ilse is samen met regisseur Hans Pannecoucke en licht- en actdesigner Ignace D'Haese verantwoordelijk voor de act van Duncan. Zij overlegden tijdens de repetitie dan ook druk met elkaar.

"Het wordt magisch", meent Ilse vol vertrouwen. "Het wordt denk ik iets dat opvalt tussen al het andere en daar hou ik van." Duncan deed het volgens haar ook uitstekend. "Hij deed het super. Net als hier bij de persconferentie trouwens. Hij is zichzelf. Dat is het beste wat je kan zijn en dat draagt hij ook uit."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren