logo songteksten.net

Komiek Jerry Lewis slechts oververmoeid

(Novum/AP) - Jerry Lewis is weer ontslagen uit het ziekenhuis. De bejaarde Amerikaanse komiek werd vrijdag opgenomen in een Australisch ziekenhuis en moest een show in Sydney afzeggen. Volgens een woordvoerder was Lewis 'slechts oververmoeid'.

De 85-jarige komiek heeft slechts een paar uur in het ziekenhuis gelegen. Na een uur of drie in een ziekenhuisbed vertrok Lewis weer richting zijn hotel, zegt een woordvoerder. "Ik heb begrepen dat het nu weer goed met hem gaat. Hij voelde zich gewoon niet lekker."

Lewis kampt al jaren met een zwakke gezondheid. De grappenmaker heeft rugpijn, hartproblemen en een chronische longaandoening. Bij een eerder bezoek aan Australiƫ liep de komiek een virusinfectie op, waardoor zijn medereizigers op hun hoede waren voor nieuwe klachten.

Artsen stelden echter vast dat Lewis slechts oververmoeid is. Zijn woordvoerder legt uit dat de 85-jarige de laatste tijd bijvonder veel reist. "Hij heeft de laatste maanden een belachelijk volle agenda gehad. Hij vliegt heen en weer tussen Las Vegas en New York voor de theaterversie van The Nutty Professor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren