logo songteksten.net

Kim Kardashian wil klassieke trouwjurk

(Novum) - Kim Kardashian is druk bezig met het plannen van haar bruiloft. De 30-jarige realityster werd vorige maand ten huwelijk gevraagd door haar vriend, basketballer Kris Humphries. Kardashian heeft nog geen trouwjurk, maar weet dat ze wil trouwen in een klassieke japon.

"Ik wil een extreem elegante jurk", vertelt Kim aan entertainmentprogramma Access Hollywood. "Geïnspireerd op het oude Hollywood." De realityster vertelt daarnaast dat ze het maar moeilijk vindt een trouwrobe te kiezen. "Ik neem nog steeds allerlei schetsen door, het is erg veel werk. Er komt heel veel bij kijken."

Kim en haar verloofde hebben nog niet besloten of ze camera's toelaten op hun bruiloft. Kims jongere zusje Khloé trouwde in september 2009 met basketballer Lamar Odom. Die trouwerij was te zien in een speciale aflevering van Keeping up with the Kardashians, de realityshow waaraan de zusjes hun bekendheid danken.

"Wij weten nog niet of onze bruiloft op televisie te zien zal zijn", vertelt Kim. "Daarover hebben we nog geen besluit genomen." Wanneer Kim en Kris elkaar eeuwige trouw beloven, is nog niet bekend. De 30-jarige brunette weet wel dat ze in de zomer wil trouwen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren