logo songteksten.net

TVOH-coaches op 'werkbezoek' in Amerika

(Novum) - De coaches van The Voice of Holland zijn zondag het vliegtuig naar Los Angeles ingestapt. Marco Borsato, Nick & Simon, Angela Groothuizen en Roel van Velzen wonen daar de finale van de Amerikaanse versie van de talentenshow van John de Mol bij.

"Ben op Schiphol onderweg naar L.A. kijken naar finale de Voice of America", twittert Marco zondagmorgen. In een bijgestuurde video is te zien hoe de coaches op 'werkbezoek' gaan. Ook RTL-collega Jeroen van Koningsbrugge is mee. Of hij ook een rol krijgt in het nieuwe seizoen van The Voice is niet bekend.

Eerder liet de Nederlandse winnaar Ben Saunders ook al weten dat hij bij de finale mag zijn. "Whaaa ik ga naar de finale van de Voice in Amerika... Ik mag niet optreden... Maar wel alle mensen ontmoeten en erbij zijn", liet hij via Twitter weten.

De finale van The Voice vindt dinsdag plaats. Woensdag wordt de uitslag bekendgemaakt. De Amerikaanse coaches, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine en Blake Shelton, hebben allen nog een pupil over.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren