logo songteksten.net

Patty Brard heeft geen spijt van tv-klysma

(Novum) - Patty Brard heeft er geen moeite mee dat ze voor het oog van televisiekijkend Nederland haar darmen heeft laten reinigen. De 56-jarige presentatrice en zangeres is er juist trots op.

"Ze mochten alles vastleggen en daar hou ik me dan aan", zegt Brard maandag in dagblad De Pers. "Dat was de afspraak." Brard deed in het voorjaar van 2005 een klysmakuur voor haar programma Patty's Fort. Ze durft zelfs te zeggen dat ze aan de basis stond van het reallife-genre. "In zekere zin was ik met Patty's Posse voorloper. Frans Bauer was toch al een stuk meer geregisseerd."

Haar recente ontslag bij SBS heeft Brard niet aangezet om het even rustig aan te doen of te stoppen met werken. "Wat moet je dan? Je kunt ook op de bank blijven zitten en hopen op dat ene compliment van je man. Ik hou van werken. Zo zijn de Brards", aldus de zangeres die met een complete feestcd op de proppen komt.

Het schijfje met nummers als Chillen Met Je Billen, Waarom Zou Drinken Een Zonde Zijn en Het Leven Is Een Feest, wordt maandag gepresenteerd. "We moeten weer aan de slag. Dit is een nieuwe start in het laatste stuk van mijn leven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren