logo songteksten.net

Gebroken Knoxville vindt wereld niet meer leuk

(Novum) - Johnny Knoxville vindt de wereld een stuk minder grappig nu zijn goede vriend en Jackass-collega Ryan Dunn er niet meer is. De waaghals is er kapot van.

"Ik heb mijn broer verloren en mijn wereld is 134 procent minder leuk geworden", schrijft Knoxville op zijn weblog. De durfal lucht er zijn hart omdat hij op de herdenkingsdienst niet uit zijn woorden kon komen. Ook was hij te druk bezig om niet in tranen uit te barsten.

Dat lukte hem tijdens het schrijven van de blog niet. "Nu ik dit opschrijf word ik weer zo verdrietig. Hij was er altijd voor me als ik in de put zat. Daarom wordt dit alleen nog maar moeilijker omdat ik hem juist nu zo hard nodig heb en met hem wil praten. Dat kan alleen niet."

Ook toen Knoxville het nieuws aan zijn dochter moest vertellen, werd het hem even teveel. "Het is niet eerlijk. Ik moest Madison wakker maken en haar vertellen dat je was overleden. Heb je enig idee hoe zwaar dat was?" Naar eigen zeggen kan hij niet stoppen met huilen omdat zijn andere twee kinderen Dunn nu niet kunnen leren kennen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren