Zus Anouk Smulders heeft acute leukemie

Door ANP, donderdag 23 mei 2019 16:07, views: 10, bron: ANP

AMSTERDAM - De zus van Anouk Smulders is ernstig ziek. "Acht weken geleden werd bij mijn zus Nicole acute leukemie geconstateerd. Het valt niet onder woorden te brengen wat dit met haar en ons als familie doet. Een totale mokerslag voor allemaal", deelt het model en presentatrice donderdag op Instagram.

Nicole moet nu een beenmergtransplantatie ondergaan en er wordt hard gezocht naar een donor, vertelt de presentatrice. Anouk, die zelf al vier jaar als donor staat geregistreerd, roept haar volgers dan ook op om te kijken naar de mogelijkheden om ook donor te worden. "Wereldwijd werken organisaties samen om in een wereldwijde databank een match te zoeken voor situaties zoals die van mijn zus. Ik hoef jullie niet uit te leggen dat des te groter de database des te groter de kans op een goede match en op herstel."

Hoewel de presentatrice en haar familie een heftige tijd doormaken, gaat het naar omstandigheden goed. "Mijn zus is oersterk en positief, haar medisch team is fenomenaal en wij als familie trekken haar door deze periode heen."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren