Van den Krommenacker ontwerpt Aida-jurken

Door ANP, vrijdag 24 mei 2019 14:28, views: 10, bron: ANP

DEN BOSCH - De musicalacteurs die deelnemen aan Aida in concert staan in creaties van Addy van den Krommenacker op de planken. Speciaal voor het openluchtspektakel ontwierp Van den Krommenacker een aantal exclusieve jurken, maakte hij vrijdag bekend.

"Ik voel me vereerd dat ze mij voor deze productie hebben gevraagd", zegt Addy. Aida in concert, met onder anderen Willemijn Verkaik, April Darby, Freek Bartels en Tony Neef, vindt van 20 tot en met 30 juni plaats op het festivalterrein van het Autotron in Den Bosch. Dat is een bijzondere plek voor Addy. "Ik woon en werk vanuit Den Bosch en dat is niet ver van het Autotron waar Aida in Concert wordt opgevoerd."

Dat hij japons heeft mogen maken voor op het podium, is bijzonder voor Addy. "Musicalsterren dragen meestal mijn jurken wanneer ze na afloop van een première op het galafeest een mooie creatie aan willen hebben. Voor Willemijn en haar medespelers heb ik een aantal prachtige japonnen voor op het podium ontworpen. Uiteraard geheel in de stijl van Aida."
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren