logo songteksten.net

Seksleven Susan Smit weer op de rails na bevalling

(Novum) - Het seksleven van Susan Smit is weer als vanouds. Nadat de 37-jarige schrijfster, die zichzelf ook heks noemt, in februari beviel van haar eerste kindje, was het even rustig tussen de lakens.

"Je bent niet meer met z'n tweeën, maar er is een kind dat ieder moment kan gaan huilen of aan de borst moet", zegt ze tegen Novum Nieuws over de veranderde situatie. "Dan moet je daarin een nieuwe balans vinden. Maar ik merk nu dat het weer is rechtgetrokken. Ik kan je geruststellen."

Smit had de eerste twee maanden na de geboorte van haar dochter ook helemaal geen behoefte aan seks en het optutten van zichzelf. "En ik voelde ook dat dat gewoon heel natuurlijk was. Dat het helemaal niet de bedoeling is om te snel je hakken aan te willen. Daar heb ik nu pas weer zin in en ik geniet er ook van."

Smit beviel eind februari van Linde. De schrijfster onthulde onlangs dat tijdens haar zwangerschap een kwade geest zich in de babykamer ophield. Voordat de kleine in haar kamertje kon slapen, werd het vertrek grondig gereinigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren