logo songteksten.net

Moby zegt sorry tegen Natalie Portman

LOS ANGELES - Moby heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan Natalie Portman. Die reageerde vorige week boos nadat de muzikant in zijn autobiografie had gezegd dat ze ooit iets met elkaar hadden.

In zijn boek Then It Fell Apart schrijft Moby dat er iets speelde tussen de twee toen zij 20 was en hij 33. De actrice reageerde verbolgen. "Tot mijn verbazing omschrijft hij de zeer korte tijd dat we elkaar kenden als daten. In mijn beleving was hij een oudere man die creepy deed terwijl ik net van de middelbare school kwam. Hij zegt dat ik toen 20 was, dat was ik niet. Ik was net 18 geworden. Hij en zijn uitgeverij hebben nooit de feiten gecheckt, wat bijna opzettelijk voelt voor mij. Dat hij vervolgens dit verhaal heeft gebruikt om zijn boek te verkopen vind ik erg vervelend."

In eerste instantie reageerde de muzikant verbaasd, maar dit weekend kwam hij met verontschuldigingen. Hij bood zijn excuses aan voor het feit dat hij de mensen die hij noemt in zijn boek, onder wie Natalie, de passages die over hen gaan niet van tevoren heeft laten inzien. Ook zegt hij in de bewuste periode niet juist gehandeld te hebben. "Gezien het leeftijdsverschil van bijna veertien jaar, had ik absoluut verantwoordelijker en respectvoller moeten handelen toen Natalie en ik elkaar twintig jaar geleden leerden kennen", aldus Moby op Instagram.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren