logo songteksten.net

Nick Jonas was bang voor breuk met broers

LOS ANGELES - In een interview dat The Jonas Brothers hadden met CBS This Morning, dat aanstaande zondag in de Verenigde Staten op televisie wordt uitgezonden, liet Nick weten dat hij bang was zijn broers te verliezen, nadat hij in 2013 besloot om met hun band te stoppen waardoor ze uit elkaar gingen. "Ik dacht dat ze nooit meer met me wilden spreken," aldus Nick.

Waarom hij besloot een punt te zetten achter hun succesvolle samenzijn had meerdere redenen. "Het is te makkelijk om het op creatieve verschillen te gooien. Ik denk dat mensen ook wel een beetje klaar waren met wat we te bieden hadden op dat moment. We gaven shows die niet meer uitverkochten, we maakten muziek waar we denk ik allemaal niet echt trots op waren, het klopte gewoon niet meer."

Nick vervolgt: "Dus toen moest ik een lastig gesprek met mijn broers voeren, waarin ik hen mijn bezwaren uitlegde. En dat ik vond dat we ieder apart ons eigen pad moesten vinden. Dat gesprek liet niet echt lekker."

Ondanks hun breuk is het drietal weer helemaal terug en was een tijdelijke afstand juist goed voor hun proces, meent Joe Jonas. "We moesten eerst zelf het een en ander meemaken om op de plek te komen waar we nu zijn. Het moest zo zijn dat we elkaar weer terugvonden en nu op een manier waar we alle drie achter staan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren