logo songteksten.net

Ook muziek uit Aladdin is succesvol

AMSTELVEEN - De nieuwe live action-versie van de film Aladdin scoort niet alleen in de bioscopen. De muziek uit de familiefilm, gecomponeerd door Alan Menken, vindt ook gretig aftrek.

De soundtrack van Aladdin komt deze week binnen op plaats 17 in de Album Top 100. Daarmee is het album nu al succesvoller dan het origineel uit 1992, dat destijds geen notering wist te behalen. Op de plaat staan niet alleen de liedjes uit de film maar ook enkele nieuwe versies van de klassiekers A Whole New World (door Zayn en Zhavia Ward) en Friend Like Me (door Will Smith en Dj Khaled).

Aladdin was afgelopen week een van de bestbezochte films in de Nederlandse bioscopen. Alleen vorig weekeinde gingen al meer dan 150.000 mensen naar de film.

In de top van de Album Top 100 zijn geen verschillen. De top drie blijft staan waardoor Rammstein nog een week op nummer 1 blijft staan, gevolgd door Billie Eilish en Kevin.

Album Top 10 week 22

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, album o.b.v. Single Album 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

  1. (1) Rammstein - Rammstein

  2. (2) Billie Eilish - When We All Fall Asleep, Where Do We Go

  3. (3) Kevin - Vrij

  4. (8) Snelle - Beetje bij beetje

  5. (7) Frenna - Francis

  6. (9) Dopebwoy - Forever Lit

  7. (10) Lil' Kleine - Alleen

  8. (13) Ed Sheeran - รท [Divide]

  9. (6) Dj Khaled - Father of Asahd

  10. (4) Tyler, The Creator - Igor

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren