logo songteksten.net

Amerikaanse finalisten The Voice gaan op tournee

(Novum) - De laatste acht finalisten van de Amerikaanse versie van The Voice gaan na de finale op tournee. De kersverse artiesten moeten het wel zonder hun coaches doen, weet The Hollywood Reporter.

Christina Aguilera, Cee Lo Green, Blake Shelton en Adam Levine schitteren door afwezigheid. Volgens ingewijden was het de bedoeling dat de vier mee zouden gaan, maar konden de sterren het niet eens worden over hun vergoeding.

In Nederland vond een soortgelijke concertserie plaats. Finalisten van The Voice of Holland mochten in december zevenmaal optreden in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

De finale van de Amerikaanse versie van The Voice vindt dinsdag plaats. Woensdag volgt de uitslag. De Nederlandse juryleden Marco Borsato, Nick & Simon, Angela Groothuizen en Roel van Velzen zijn bij de show aanwezig, net als de Nederlandse winnaar Ben Saunders en cabaretier Jeroen van Koningsbrugge. Naar verwachting is ook producent John de Mol aanwezig.

De Nederlandse delegatie lijkt zich prima te vermaken in Los Angeles. Zo liet Ben al via Twitter weten met VanVelzen los te gaan in een karaokebar en ontmoette hij de Amerikaanse acteur Gerard Butler en voetballer Wesley Sneijder in het Amerikaanse uitgaansleven. Marco Borsato heeft naast een verkoudheid ook flinke buikpijn opgelopen. Dat komt volgens hem door de vele grappen van Van Koningsbrugge.

Waarom de cabaretier mee is met het 'werkbezoek' van de coaches is nog steeds de vraag. Jeroen laat op Twitter weten binnenkort met het verlossende antwoord te komen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren