logo songteksten.net

Colin Farrell had 56 takes nodig op set

LOS ANGELES - Colin Farrell verscheen na zijn 25e verjaardag met zo'n kater op de set van de hitfilm Minority Report dat hij flinke moeite had met het onthouden van zijn tekst. De inmiddels 43-jarige acteur had destijds maar liefst 56 takes nodig voor één zin goed op camera stond, onthulde Farrell zaterdag tegen Mirror.

De nacht voor de opname had hij zijn verjaardag gevierd. Een dagje vrij als cadeau kon Colin echter vergeten. "Ik dacht dat een film met zo'n miljoenenbudget wel zou luisteren naar mijn verzoek, maar ik moest gewoon werken", zegt Colin, die samen met Tom Cruise de hoofdrol vertolkte, in het interview. "Het was een zware nacht en ik had niet geslapen."

Nu, 16 jaar later, herinnert de acteur die ene zin - I'm sure you've grasped the fundamental paradoxical pre-crime methodology - nog goed. "Het heeft me zoveel paniek en angst bezorgd. Mijn zus was die dag op de set en moest na 56 takes vertrekken. Ik was een ramp."

Farrell kampte in het verleden met een drugs- en alcoholverslaving en liet zich in 2005 voor het eerst behandelen in een kliniek. In april vorig jaar liet hij zich uit voorzorg opnemen in een afkickkliniek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren