'Jennifer Lawrence klaar voor comeback'

Door ANP, maandag 3 juni 2019 04:20, bron: ANP

NEW YORK - Aanstaande vrijdag maakt Jennifer Lawrence na ruim een jaar afwezigheid haar terugkeer op het witte doek. De Oscarwinnares kondigde in februari 2018 aan 'er een jaartje tussenuit te gaan', maar keert nu terug met een rol in de X-Men film Dark Phoenix. Dit meldt Page Six.

"Niemand zou een grote ster als Jennifer aanraden er even tussenuit te piepen, net nu ze op de toppen van haar roem zit. Maar met het geld dat ze de afgelopen jaren verdiend heeft kan ze zich het permitteren en kennelijk had ze behoefte aan een stapje terug," aldus een insider.

Jennifer heeft zich het afgelopen jaar met name op haar privé-leven gefocust. De actrice verloofde zich met Cooke Maroney, eigenaar van een kunstgalerie in New York, met wie ze later dit jaar in het huwelijk wil treden. De twee zijn heel gelukkig samen en kijken uit naar hun gezamenlijke toekomst. "Ze hebben een hele goede relatie, ze vertrouwen elkaar compleet. Ik zie hen ook wel een poosje reizen samen, als Jen opnames in het buitenland heeft. Dan gaat hij gewoon mee," meldt de bron.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren