logo songteksten.net

Sylvie maakt zich te druk op vakantie

(Novum) - Sylvie van der Vaart krijgt zelfs op vakantie geen rust. De 33-jarige voetbalvrouw heeft zes weken vrij maar vliegt van hot naar her met Rafael op haar hielen, schrijft ze in haar column in Grazia.

"Je zou denken dat ik mijn vakantie lekker op een hangmatje op het strand wil doorbrengen, maar op de een of andere manier presteer ik het om mijn vrije dagen op precies dezelfde manier in te vullen als mijn werkdagen", concludeerde Sylvie toen ze urenlang wakker lag van een jetlag.

Na Sylvies bruiloftsfeestje in Las Vegas stonden nog tripjes gepland naar Brussel, Sevilla en Capri. Daarvoor waren de twee ook nog naar Saint Tropez geweest en hadden ze enkele dagen Nederland en Londen achter de rug.

Tijdens de reisjes maken Sylvie en Rafael zich ook nog eens bijzonder druk. Zo bezochten ze onder meer concerten van Bruno Mars en Celine Dion en gingen ze op stap met Yolanthe en Wesley. "We hebben ons ook nog in een paaldansclub gewaagd", biecht ze op.

De echte schok kwam echter pas toen Sylvie bij een zwembadfeestje was. "Ik vond het maar ordinair, die mensenmassa met bier en cocktails in het zwembad, en ben snel de spa in gevlucht."

Volgens Sylvie gaat het ondanks de bedrijvige vakantie nog uitstekend tussen haar en Rafael. "We hebben elkaar niet de hersens ingeslagen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren