logo songteksten.net

Fortuin Viktor Brand blijft wél geheim

AMSTERDAM - De financiële handel en wandel van deelnemers aan het nieuwe SBS6-programma Hoeveel ben je waard? wordt binnenstebuiten gekeerd, maar presentator Viktor Brand moet er zelf niet aan denken om met de billen bloot te gaan en zijn salaris te onthullen. "Daar voel ik me toch ongemakkelijk bij", zegt hij in De Telegraaf.

"Ik vind het ook best gênant als ik op straat te horen krijg: wat ben jíj waard? Dan antwoord ik: dat ga ik jou niet vertellen", zegt Viktor, die dinsdagavond om 21.30 uur op SBS6 te zien is met Hoeveel ben je waard? "Het gaat om de mensen die aan het programma meedoen. Dus ja, ik stel de vraag. Mart Smeets gaat toch zelf ook niet basketballen?"

Viktor wil wel verklappen dat zijn banksaldo er beter voor staat dan een aantal jaar geleden. "Ik denk eerlijk gezegd dat ik in de jaren hiervoor in de min stond", biecht de presentator op. "Mijn huis stond onder water in de crisis, dat is nu deels afbetaald. Ik ben een spaarder en wil graag een buffer hebben. Dat geeft mij rust, dat zit in mijn karakter."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren