Trijntje Oosterhuis blijft samenwerken met Dotan

Door ANP, woensdag 5 juni 2019 07:56, views: 14, bron: ANP

AMSTERDAM - Trijntje Oosterhuis wil blijven samenwerken met singer-songwriter Dotan. Op haar nieuwe album Dit is voor mij ontbreekt het Nederlandstalige nummer dat ze met hem schreef omdat ze het lied niet konden afmaken toen hij van de radar verdween vanwege het trollenschandaal. Nu hij zijn carrière weer oppakt, hoopt Trijntje de band met Dotan weer aan te kunnen halen.

"Ik vond het te gek wat we hebben gemaakt", vertelt Trijntje in het AD. "Heb geprobeerd contact met hem te krijgen. Maar hij bleek onvindbaar. Mijn hart gaat naar hem uit. Het is best heftig wat er met hem is gebeurd, maar hij hoeft wat mij betreft niet de rest van zijn leven in een schuilkelder door te brengen. Als het aan mij ligt komt het lied er alsnog."

Dotan maakt in september zijn comeback op het podium. De zanger treedt op 23 september op in de grote zaal van poptempel Paradiso in Amsterdam, kondigde hij dinsdag aan op Twitter. Vorige week bracht hij het nummer Numb uit.

Trijtjes album Dit is voor mij verschijnt vrijdag. Ze werkte samen met verschillende artiesten. Met Linde Schöne componeerde Oosterhuis de titeltrack. Ook rapper Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Henny Vrienten en Paskal Jacobsen werkten mee. Als producer vroeg ze Jett Rebel.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren