3FM en SLAM! draaien nieuwe Avicii in geheel

Door ANP, donderdag 6 juni 2019 14:14, views: 17, bron: ANP

HILVERSUM - Radiozenders 3FM en SLAM! draaien donderdagmiddag het nieuwe album van Avicii, die eigenlijk Tim Bergling heet, integraal. Als eerbetoon aan de vorig jaar overleden Zweedse dj is de plaat TIM, die donderdag is verschenen, van 17.00 tot 18.00 uur in zijn geheel bij beide te beluisteren. Dat maakten de zenders donderdag bekend.

Op 3FM geeft dj Laidback Luke, die aan de wieg stond van de loopbaan van Avicii, tijdens de radioshow van Mark van der Molen en Rámon Verkoeijen uitleg over de twaalf nieuwe nummers. Muziekjournalist Mark van Bergen staat met de luisteraars stil bij de conferentie waarbij de vader van de dj vorige week een presentatie hield.

SLAM! draait in aanloop naar 17.00 uur elk uur al een hit van de dj. Het is overigens niet de eerste keer dat Avicii wordt geëerd op de zender. Toen vorig jaar april bekend werd dat Tim op 28-jarige zelfmoord had gepleegd, stond de volledige programmering in het teken van zijn muziek.

Op radiozenders Veronica, 538, Sky Radio en Radio 10 zal het album niet integraal te horen zijn, bevestigt een woordvoerder van Talpa Radio. Dit past, afhankelijk van de zender, niet in de programmering of tussen het aanbod dat normaal wordt gedraaid.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren

Gekoppelde artiesten