logo songteksten.net

Jacqueline op podium even geen moeder

(Novum) - Jacqueline Govaert kan tijdens haar optredens even ontsnappen aan de hectiek van het moederschap. De 29-jarige voormalige Krezip-zangeres is moeder van een jongetje en een meisje.

"Het is wel een soort van uitgaan inderdaad. Dan heb je een oppas, moet je 'werken' en dan lekker een biertje na de show... Dat is wel goed toeven", zegt ze voor de camera van Novum Nieuws. "Dan denk je niet de hele tijd: zal Billie wel op tijd naar bed gaan vanavond? Dat heb ik dan niet, dan ben ik gewoon aan het spelen en muziek aan het maken."

Govaert beviel eind vorig jaar van dochter Sis. Begin 2009 was ze al moeder geworden van Billie. Het duurde even voordat ze weer vol vertrouwen op het podium kon staan. "Ik weet nog wel dat toen ik Billie, de oudste, had gekregen, wij twee maanden erna al op Pinkpop stonden. Toen dacht ik wel even: hoe zal dat zijn en zal ik het nog wel hebben?"

De zangeres doet komende zomer verschillende festivals aan. Ze staat onder meer op het podium van Zwarte Cross en Dutch Valley.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren