André Hazes wil geen alcohol in huis

Door ANP, zaterdag 8 juni 2019 09:16, views: 20, bron: ANP

AMSTERDAM - André Hazes vindt het erg belangrijk om het goede voorbeeld te geven aan zijn zoon. De zanger heeft dan ook geen alcohol in de koelkast. "Ik hou erg van een drankje, maar één regel: niet thuis", zegt André in De Telegraaf Vrij.

De zanger wil niet dat zijn zoon, net als hij zelf vroeger, zijn vader dronken ziet. "Ik wil zo goed mogelijk de weg naar een mooi leven voor hem vrijmaken en daar past een lallende pa niet in. Je weet natuurlijk niet waar die weg hem brengt, maar ik ga er diep in mijn hart wel van uit dat hij de derde André Hazes op het podium wordt. Zal wel puur toeval zijn, maar af en toe tokkelt hij iets op zijn neppianootje waarvan ik denk: dat is hartstikke goed man.”

André wil dat de kleine Dré het later goed voor elkaar heeft. "Daarom heb ik ook ons nieuwe huis gekocht. Als ik niks meer heb, dan is er altijd nog dat huis voor Dré. Dat als ik tegen een boom rijd, papa het goed heeft geregeld voor z’n zoon. Hij is nu het Dré’tje jr. dat ik vroeger was. Ik kreeg laatst een uitnodiging voor een filmpremière met afterparty, gericht aan Dré Hazes jr. Heb een briefje teruggestuurd: die jongen is twee, beetje jong voor een afterparty.”
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren