logo songteksten.net

Emma Stone worstelt met aandacht voor privéleven

(Novum) - Emma Stone kan moeilijk wennen aan de aandacht van media voor haar persoonlijke leven. De 22-jarige actrice, bekend van films als Superbad en Zombieland, houdt haar lippen stijf op elkaar als journalisten haar vragen of ze single is. Stone wil ook over haar familie niets kwijt. "Het is voor mij nieuw om over persoonlijke onderwerpen te praten", zegt de actrice tegen het Amerikaanse blad Vanity Fair.

"De enige oplossing die ik heb kunnen bedenken als het gaat om de gezondheid van mijn familie, daten en andere persoonlijke dingen, is om er niet over te praten." Hoewel Stone haar mond houdt over haar liefdesleven, heeft ze haar oog naar verluidt laten vallen op Andrew Garfield, haar tegenspeler in The Amazing Spider-Man.

Ook paparazzi zijn nieuw voor Stone. Onlangs stond ze oog in oog met een fotograaf, die haar zijn visitekaartje aanbood. "Hij zei: luister Emma, deze foto's wis ik. Maar als je ooit je huis uitloopt in je pyjama, bel me dan." De actrice was stomverbaasd. "Ze proberen een deal te sluiten en doen net alsof ze je vriend zijn. Ik wist niet dat het zo werkte."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren