logo songteksten.net

'Prins Harry is weer bezet'

(Novum) - De Britse prins Harry is weer bezet, en de gelukkige is niet schoonzusje Pippa Middleton. De 26-jarige prins heeft het erg gezellig met het lingerie- en badpakkenmodel Florence Brudenell-Bruce. Dat zeggen bronnen rond de koninklijke familie.

"Het is nog pril, maar de twee zijn een stel", weet de Britse boulevardkrant The Sun. "Ze is grappig, blond en ze ziet er erg goed uit. Harry vindt haar heel leuk." Florence komt uit een gegoede familie en een van haar grootste hobby's is het verzamelen van kunst. "Ik ben geobsedeerd door kunst. Als ik een fotoshoot heb gehad, koop ik meteen iets nieuws."

De prins en de 25-jarige dochter van een vooraanstaand wijnhandelaar kennen elkaar al een aantal jaren. Toen de prins bekendmaakte dat zijn knipperlichtrelatie met Chelsy Davy definitief over was, zijn de twee gaan daten.

Iemand die niet heel blij is met het nieuws is Rosie Huntington-Whiteley. De actrice grapte in een interview met de Amerikaanse tv-zender ABC verliefd te zijn op de prins. "Ik wacht op mijn aanzoek en ik blijf maar brieven schrijven. Ik denk dat hij wel weet hoe geobsedeerd ik ben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren