logo songteksten.net

Dr. Pol trapt af met 834.000 kijkers

HILVERSUM - De zoektocht naar een Nederlandse collega voor de bekende veearts Dr. Pol op RTL 4 is maandag met 834.000 kijkers van start gegaan. Het programma was daarmee het best bekeken alternatief voor het WK voetbal dat op primetime de meeste kijkers trok. Naar de wedstrijd Canada tegen Kameroen keken 857.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In de voetsporen van Dr. Pol draait onder leiding van Nicolette Kluijver een groep Nederlandse dierenartsen een tijd mee in de praktijk van Dr. Pol, die bekend is van zijn populaire tv-serie The Incredible Dr. Pol op National Geographic, in Michigan. De van oorsprong Drentse arts test kun kennis en vaardigheden bij zowel huisdieren als groot vee.

Op SBS6 trapte Ali B de eerste aflevering van zijn programma Ali's Mensentuin af voor een iets minder groot publiek. De rapper moest het doen met 549.000 kijkers. NPO 3 scoorde met Pinkpop. Gemiddeld keken er 466.000 mensen gedurende de avond naar de samenvatting van de concertregistraties.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren