logo songteksten.net

Charlie Sheen gebruikte steroïden voor Major League

(Novum) - Anabole steroïden blijken een tot nu toe nog onbekend verboden middel op de lijst van Charlie Sheen. De acteur gebruikt het prestatieverhogende middel in voorbereiding op zijn hoofdrol in de film Major League uit 1989.

De nu 45-jarige acteur gebruikte anabole steroïden om beter over te komen als honkbalster. In de film speelt hij een succesvolle werper. "Schrijf het maar op, mij interesseert het geen donder", schrijft het Amerikaanse dagblad New York Daily News, op basis van een interview in Sports Illustrated. "Ik gooide er zo verschrikkelijk veel harder van."

De anabolen hadden niet alleen effect op het lichaam van Sheen. De acteur is van nature al opvliegend, en dat werd alleen maar erger. Veel kijkers maakten opmerkingen over het kapsel van Sheens personage. "En ik krijg al zo veel commentaar. Met die troep erbij was het een ideaal recept voor vuistgevechten."

Het is niet de eerste keer dat de omstreden acteur opschept over zijn drugsgebruik. Zo zei hij eerder dat hij 'meer drugs heeft gebruikt dan een normaal mens kan overleven'. Het gebruik van drugs was een van de redenen voor zijn ontslag bij de serie Two and a Half Men.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren