logo songteksten.net

Prins William en Kate naar Canada

(Novum) - Prins William en zijn vrouw Kate vertrekken donderdag richting Canada. Na een paar dagen reizen de twee door naar de Amerikaanse staat Californië. Het is de eerste officiële buitenlandse reis van het prinselijk paar.

In Canada vieren de twee onder meer Canada Day, de nationale feestdag van het land. Een bezoek van koningin Elizabeth was vorig jaar reden voor een groots opgezette viering. Of het prinselijk paar ook op die manier wordt geëerd, is niet bekend.

Daarnaast openen de twee het rodeofestival Calgary Stampede. De sportieve prins en zijn vrouw gaan ook kanoën in het uitgestrekte noordwesten van het land. Bovendien wil William zijn kwaliteiten als helikopterpiloot laten zien, door mee te doen aan een demonstratie. Het paar doet ook een kookworkshop in Quebec en heeft verschillende ontmoetingen met veteranen en jongerengroeperingen

In de Verenigde Staten staat onder meer een diner met belangrijke figuren uit de filmwereld op het programma. Het stel hoopt zo jong Brits filmtalent onder de aandacht te brengen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren