John Stamos hoopt huis te verkopen met hulp zoontje

Door ANP, donderdag 13 juni 2019 05:26, bron: ANP

BEVERLY HILLS - John Stamos heeft zijn villa in Beverly Hills te koop gezet en om de verkoop een beetje op gang te krijgen, maakte de Fuller House-acteur een video van zijn huis waarin vrouw Caitlin en zoontje Billy ook te zien zijn. Het filmpje werd gemaakt voor het Amerikaanse tijdschrift Architectural Digest.

Stamos kocht het huis toen hij nog vrijgezel was en gaf toe dat er veel gefeest is in vroegere jaren. "Dit huis voelt echt aan als mijn huis, ik ben hier als mens gegroeid. Eerst als vrijgezel, daarna kwamen mijn vrouw en kind erbij, We zijn zelfs op deze grond getrouwd, dus ik heb hier veel meegemaakt."

Het huis is in Spaanse stijl gebouwd en biedt vanuit de tuin een wijds uitzicht over Los Angeles. 'We houden hier veel pool parties en John bakt zelf pizza's in de oven die buiten is gebouwd. Onze eerste date vond hier ook plaats en hij schepte een beetje op dat hij de beste pizza's van LA kon bakken. Waarschijnlijk was er toen misgegaan met het deeg, want de pizza was totaal mislukt," aldus Caitlin.

De villa staat in de verkoop voor 5,8 miljoen dollar.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren