Robbie komt toch weer terug naar X Factor

Door ANP, donderdag 13 juni 2019 16:40, views: 14, bron: ANP

LONDEN - Robbie Williams heeft zijn talentenjachtavontuur niet volledig vaarwel gezegd. De zanger is van plan in de toekomst toch weer terug te keren in de jury van de Britse versie van The X Factor, zei hij donderdag op een persconferentie.

Robbie, die vorig jaar samen met zijn vrouw Ayda in de jury te zien was, liet in april dit jaar weten het te druk te hebben voor nog een seizoen. Toch is hij weer voor de bijl gegaan, vooral vanwege de samenwerking met bedenker Simon Cowell. "We gaan verder omdat Simon en ik goede vrienden zijn, onze gezinnen zijn bevriend en onze kinderen spelen heel vaak samen. Het is een pauze in de relatie en daarna gaan we weer verder."

Simon probeerde Robbie en zijn vrouw over te halen niet tussentijds te stoppen. "We wilden het graag doen, maar het lukte gewoon niet. Zoals ik al zei is het gewoon een pauze. Ik mis Simon, hij is extreem charismatisch en ontzettend charmant en ik heb onwijs veel van hem geleerd."

Wanneer de zanger weer plaats wil gaan nemen in de jurystoel zei hij niet. Het zestiende seizoen van de talentenjacht is later dit jaar te zien.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren