logo songteksten.net

Avicii populair gezicht in Single Top 100

AMSTELVEEN - Niet alleen in de Album Top 100 scoort Avicii postuum. Ook in de Single Top 100 is de Zweedse dj populair. Tim Bergling, zoals hij eigenlijk heette, is maar liefst zeven keer te vinden in de singlelijst.

Zijn hoogste notering, een zesde plaats, scoort hij met het liedje SOS. Daarnaast staat de Zweed, die vorig jaar op 28-jarige leeftijd een einde aan zijn leven maakte, te vinden op de 16e, 60e, 84e, 93e, 96e en 99e plek. De liedjes zijn allen te vinden op het vorige week verschenen album TIM. Die plaat is deze week binnengekomen op de eerste plek van de Single Top 100.

De lijst wordt, net als vorige week, aangevoerd door Lil Nas X en Billy Ray Cyrus met het nummer Old Town Road. Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle stijgen van de derde naar de tweede plek met het liedje Hoe het danst. Zij stoten Ed Sheeran en Justin Bieber met hun duet I Don't Care van de troon, die moeten nu genoegen nemen met een derde plek.

Singles Top 10 week 24

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Single Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (1) Lil Nas X (feat. Billy Ray Cyrus) - Old Town Road

2. (3) Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle - Hoe het danst

3. (2) Ed Sheeran & Justin Bieber - I Don't Care

4. (4) Duncan Laurence - Arcade

5. (5) Kris Kross Amsterdam x Kraantje Pappie x Tabitha - Moment

6. (7) Avicii feat. Aloe Blacc - SOS

7. (6) Snelle & Frenna - Plankgas

8. (9) Mabel - Don't Call Me Up

9. (9) Frenna feat. Chivv - Give Dem

10. (-) Bizzey feat. SFB - Hup

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren