logo songteksten.net

Duncan kan compliment Madonna niet geloven

AMSTERDAM - Duncan Laurence vindt het ongelooflijk dat hij complimentjes heeft gekregen van Madonna. "Ik vraag me af of ik vanochtend wel wakker ben geworden omdat mensen me berichtjes sturen dat Madonna zegt dat ik 'cute' ben en een goede stem heb", twittert de Arcade-zanger vrijdag.

De 'Queen of Pop', die een flink bekritiseerd optreden gaf tijdens het Eurovisiesongfestival, was in een interview met Het Parool positief over de songfestivalwinnaar. Erg bijzonder, vindt Duncan. "Droom ik nog steeds?"

Over het optreden van Madonna tijdens het liedjesspektakel in Tel Aviv werd flink geklaagd. De wereldster bracht haar hit Like a Prayer niet helemaal zuiver ten gehore. Zelf is de 60-jarige Madonna wel enthousiast. "Ik heb precies gedaan wat ik bedacht had te doen", zei ze erover in Het Parool. “Ik heb precies de show gegeven die ik had willen geven. En ik ben erg trots op de boodschap die ik heb overgebracht. Namelijk die van vrede tussen de Palestijnen en Israël - dáár was ik voor gekomen.”

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren