Kylie Minogue geweerd van Spice Girls podium

Door ANP, maandag 17 juni 2019 02:58, views: 13, bron: ANP

LONDEN - Vele fans vinden het jammer dat de Spice Girls hebben opgetreden zonder hun vijfde bandlid, maar het lijkt er niet op dat Victoria Beckham snel zal worden vervangen. Tijdens een radio-interview liet Mel B er geen enkele twijfel over bestaan: als de dames volgend jaar in Australiƫ zouden optreden zijn lokale sterren niet welkom op het podium.

"Niemand in deze groep is te vervangen", zei Mel. Dus als het aan Scary Spice ligt worden zowel de Australische zangeressen Kylie als Danii Minogue van het podium geweerd. Dit meldt de Daily Mail.

De radio-presentator vroeg eerst of zangeres Kylie misschien het podium opgeroepen zou worden. "Nee... ik denk het niet", zei Mel. "Dannii dan?". "Nee, ik zei net al nee", antwoordde Mel fel.

Hou je mond

De radio-host probeerde het nog met een andere Australische ster, John Farnham. "Nee, nee, hou je mond!", riep Mel, en dat deed de presentator dan ook maar.

Anders dan dat de uitspraak van Mel misschien doet vermoeden, zijn de Minogue-zusjes al heel lang bevriend met de Spice Girls. Dannii en Spice Girl Emma zaten bijvoorbeeld allebei in de jury van X Factor UK.

Tijdens het allerlaatste concert van hun reĆ¼nie-tour in het Wembley-stadion maakten de Spice Girls bekend dat er ook een Down Under Tour komt.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren