logo songteksten.net

Dochter INXS-zanger kreeg geen cent

LONDEN - Tiger Lily, de 22-jarige dochter van INXS-zanger Michael Hutchence, zou in luxe moeten leven. Het vermogen van haar vader wordt geschat op miljoenen. Toch woont ze in een kraakpandje in Londen. Ze heeft nooit een cent van haar vaders geld gezien. Dat meldt de Daily Mail.

De onthulling komt van regisseur Richard Lowenstein, een oude vriend van de band die een nieuwe documentaire heeft gemaakt over Michael: Mystify.

"Ik ontmoette Tiger in Londen waar we samen uit eten gingen. We gingen naar haar appartement om de documentaire te bekijken en dat bleek een klein kraakpand te zijn.

Slechte ervaring

Ik zei: waar is het geld van je vader gebleven en ze antwoordde dat ze nooit iets van iemand had ontvangen. Ze had ooit wel een ontmoeting met een accountant gehad, maar dat was zo'n slechte ervaring, dat ze dat nooit meer wilde."

Tiger, nu beter bekend als Tiger Hutchence-Geldof, zou haar deel van de erfenis op haar 21e moeten hebben krijgen. Haar vader pleegde zelfmoord in een hotelkamer in Sydney in 1997.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren