RTL probeert het met Art op de late avond

Door ANP, maandag 17 juni 2019 06:29, views: 26, bron: ANP

AMSTERDAM - Ruim honderd dagen na de zwanenzang van Twan Huys en zijn RTL Late Night probeert RTL het vanaf maandag weer met een latenightshow. De zender maakt met Art Rooijakkers tien weken lang de zomertalkshow Zomer met Art.

RTL pakt het dit keer anders aan. Hoewel de show Arts naam draagt, doet hij het niet in zijn eentje. Elke week heeft hij andere gastpresentator. Onder andere Merel Westrik, Ellie Lust en Gert Verhulst schuiven aan.

Art zal in ieder geval niet wakker liggen als zijn show geen succes wordt. "Ik hoop van harte dat er zo veel mogelijk mensen naar kijken. Maar is dat niet het geval, dan zal ik balen en zeker proberen bij te sturen. Lukt dat niet, dan ben ik daar chagrijnig van, maar ik ga wel weer door, naar een ander programma. Mijn carrière is hier niet van afhankelijk", zei hij vorige week in Veronica Magazine.

Tegenvallende kijkcijfers

Zomer met Art vult het gat tussen Twan en Beau, die na de zomer aan de beurt is. Hij wordt het gezicht van een nieuwe talkshow, die meerdere presentatoren krijgt. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt. Mogelijk krijgt Beau dus nog gezelschap van Art als Zomer met Art aanslaat.

In maart kwam er plots een einde aan RTL Late Night met Twan Huys. De zender en presentator besloten de stekker eruit te trekken na tegenvallende kijkcijfers. Vorig jaar moest Humberto Tan om die reden ook plaatsmaken.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren