logo songteksten.net

Justin Timberlake koopt MySpace

(Novum/AP) - Justin Timberlake heeft samen met Specific Media de netwerksite MySpace gekocht. De zanger en het mediabedrijf betaalden woensdag 35 miljoen dollar voor de overname.

Timberlake krijgt een eigen kantoor in het hoofdgebouw van MySpace in Beverly Hills. Daarnaast krijgt de zanger een team van zes mensen tot zijn beschikking, waarmee hij ideeën voor de website gaat bedenken.

MySpace trok drie jaar geleden 76 miljoen Amerikaanse bezoekers per maand, maar verloor de afgelopen jaren veel klanten aan concurrenten als Facebook en Twitter. Timberlake en Specific Media maken binnenkort hun concrete plannen voor MySpace bekend, waarin muziek- en videocontent een grote rol gaan spelen.

"Toen we Justin ontmoetten en hem onze strategie voorlegden, hebben we echt zijn interesse gewekt", zegt Specific Media-baas Tim Vanderhook. "Het helpen van andere artiesten en het creëren van een platform voor mensen om zich uit te drukken is een van zijn passies."

Saillant detail is dat Timberlake vorig jaar nog was te zien in The Social Network. De film gaat over Facebook, de grote concurrent van MySpace.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren