'Baby daddy' Khloé Kardashian moet flink dokken

Door ANP, woensdag 19 juni 2019 04:30, bron: ANP

LOS ANGELES - Tristan Thompson, de ex-vriend van Khloé Kardashian en tevens vader van hun dochtertje True, moet zijn andere ex Jordan Craig maar liefst 40.000 dollar per maand aan alimentatie gaan betalen. Met haar kreeg hij een zoontje, Prince. Een rechter heeft nu bepaald dat de basketballer maandelijks diep in de buidel moet tasten voor Jordan, die hij voor Kardashian verliet terwijl ze hoogzwanger was. Dit meldt OK! Magazine.

De 28-jarige Tristan betaalde in eerste instantie 15.000 dollar per maand voor de 2-jarige Prince, maar hiermee nam Jordan geen genoegen. Zij meende dat hun zoon recht heeft op dezelfde luxe lifestyle als zijn vader en halfzusje True, die nu 14 maanden oud is. Daar was de rechter het kennelijk mee eens en dus moet Thompson, totdat Prince 18 jaar wordt, elke eerste dag van de maand zijn alimentatie overmaken.

Verder dient de basketballer elke maand 1250 dollar op Prince zijn spaarrekening te storten, is hij verantwoordelijk voor een privéleraar die maandelijks 2000 dollar kost en mocht zijn zoon later naar een privéschool gaan, dan zijn al die kosten ook voor hem.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren