Gio Latooy krijgt eigen bioscoopfilm

Door ANP, woensdag 19 juni 2019 16:49, bron: ANP

UTRECHT - Gio Latooy, één van de succesvolste YouTubers van Nederland, brengt eind dit jaar zijn eerste bioscoopfilm uit: Project Gio. In de film spelen naast Gio ook zijn tweelingzus Melanie en zijn ouders Marcel en Louise een rol. Zij zijn allemaal bekend uit de filmpjes van Gio.

In deze ongecompliceerde komedie speelt Gio zichzelf; een bekende YouTuber. Wanneer de ouders van Gio op vakantie gaan, loopt een feestje in hun splinternieuwe villa totaal uit de hand waardoor het huis volledig wordt verwoest. Gio heeft maar twee weken de tijd om het huis te herstellen terwijl hij de schijn hoog moet houden naar de buitenwereld dat er niets aan de hand is

Het scenario is geschreven door Michiel Peereboom en de regie is in handen van Bas van Teylingen; het duo dat vorig jaar verantwoordelijk was voor De Film van Dylan Haegens, een productie die 300.000 bezoekers in Nederland en België naar de bioscoop wist te trekken.

Grote schare fans

Gio geniet grote populariteit op YouTube en Instagram en heeft een grote schare trouwe fans die dagelijks naar zijn vlogs kijken. Hij begon in 2012 op 14-jarige leeftijd met het maken van video’s op YouTube. Inmiddels heeft zijn kanaal bijna 1.2 miljoen abonnees en tientallen miljoenen views per maand.

De overige cast, met bekende acteurs en andere influencers, wordt binnenkort bekendgemaakt, meldde distributeur Dutch FilmWorks woensdag. De opnames starten eind juli en de film wordt 5 december 2019 in de bioscoop verwacht.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren