Broers Komproe doen stemmen in Toy Story 4

Door ANP, vrijdag 21 juni 2019 07:10, views: 11, bron: ANP

AMSTERDAM - De broers Howard en Rogier Komproe zijn gecast voor de Nederlandse versie van de nieuwe Disneyfilm Toy Story 4. Het tweetal spreekt de nieuwe personages Ducky en Bunny in, heeft Disney vrijdag bekendgemaakt.

In de Engelstalige versie worden deze stemmen verzorgd door het komische duo Key & Peele. Andere Nederlandse stemmen komen van onder anderen Edwin Jonker, Pip Pellens, Monique van de Ven en Arjan Ederveen.

In het vierde deel is cowboy Woody niet meer het speelgoed van zijn oude ’baasje’ Andy, die inmiddels volwassen is, maar van het meisje Bonnie. Als een nieuw geliefd stuk speelgoed van Bonnie, Vorkie, wegloopt, besluit Woody hem te gaan zoeken. De film kreeg in Amerika, waar hij al deze week gaat draaien, alleen maar lyrische kritieken.

Succes

Toy Story uit 1994 was een mijlpaal in de filmgeschiedenis; het was de eerste avondvullende computergeanimeerde speelfilm ooit. Regisseur John Lasseter kreeg hier een speciale Oscar voor. De kwaliteit van de twee vervolgen bleef onverminderd hoog, oordeelden ook de critici; de drie films brachten wereldwijd 2 miljard dollar op.

Toy Story 4 is vanaf 26 juni in de Nederlandse bioscopen te zien.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren