Kim Kardashian wil ook leed in realityshow

Door ANP, maandag 24 juni 2019 12:32, views: 11, bron: ANP

LOS ANGELES - Kim Kardashian vindt het belangrijk dat haar realityshow ook echt de werkelijkheid laat zien. De vrouw van Kanye West wil dat in Keeping Up with the Kardashians ook de minder glamoureuze momenten voorbij komen.

De realityster verdedigt dan ook de aflevering van zondag, waarin te zien was hoe zus Khloé erachter kwam dat haar inmiddels ex vreemd was gegaan. "Hoe ongemakkelijk het ook is om dit allemaal te herleven, we zijn zo open geweest over alles in onze levens, van geboortes, huwelijken, scheidingen, de goede en de slechte tijden", reageert Kim op Instagram. "Helaas is dit de waarheid, waar we doorheen moesten zien te komen en ik wou maar dat het eerder had kunnen worden uitgezonden.”

De relatie tussen Khloé en Tristan klapte eerder dit jaar nadat de basketballer had gezoend met de beste vriendin van Kylie Jenner, het halfzusje van de realityster. Het was de zoveelste keer dat Tristan haar had bedrogen. Ook vlak voordat Khloé beviel van hun dochtertje True was hij haar ontrouw.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren