John Stamos: situatie Loughlin is moeilijk

Door ANP, dinsdag 25 juni 2019 01:41, bron: ANP

LOS ANGELES - De makers van Fuller House hebben nog niet besloten hoe ze omgaan met de situatie van Lori Loughlin. Volgens collega John Stamos, die ook producent is van de serie, vinden er deze week gesprekken plaats over de kwestie.

De actrice, die in de serie Becky speelt, is verwikkeld geraakt in een omkopingsschandaal. Ze zou een half miljoen hebben betaald om haar twee dochters onder valse voorwendselen ingeloot te krijgen bij een prestigieuze universiteit.

In een interview met Entertainment Tonight noemt John de omstandigheden maandag "moeilijk voor alle betrokkenen". Volgens de acteur heeft iedereen die werkt aan de serie het er zwaar mee gehad. Hij wilde in het gesprek niet inhoudelijk ingaan op de zaak. De acteur, die zelf Uncle Jesse speelde in Full House en een aantal keer in die rol te zien was in Fuller House, zegt daar nog even mee te willen wachten.

Lori en haar echtgenoot Mossimo Giannulli verklaarden in april in de rechtbank onschuldig te zijn in de zaak. Ze zijn beiden op borgtocht vrij tot de volgende zitting in het proces.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren