logo songteksten.net

Moederschap geeft Alicia Keys kracht

(Novum/AP) - Alicia Keys vindt zichzelf een sterker persoon sinds ze moeder is. De 30-jarige zangeres, die is getrouwd met muziekproducer Swiss Beatz, beviel vorig jaar van zoon Egypt Daoud Dean.

"Het heeft me veel sterker en krachtiger gemaakt", zegt Keys over het moederschap. "Ten eerste heb ik meer plezier dan ik ooit heb gehad en ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest in mijn hele leven. Daarnaast begrijp ik de waarde van tijd beter en zie ik in dat het heel erg belangrijk is om bepaalde momenten te wijden aan de mensen die je lief hebt."

"Toen ik nog jonger was, was ik zo bezig met dingen waardoor ik zou opvallen of een kans zou krijgen om mijn muziek te laten horen aan mensen", vervolgt de zangeres. "Ik had niet door hoe kostbaar tijd was."

Keys brak tien jaar geleden door. Dankzij de hit Fallin' en haar debuutalbum Songs in A Minor werd ze een wereldster. De zangeres viert de mijlpaal door het succesalbum opnieuw uit te geven, met nooit eerder uitgegeven nummers en videobeelden.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren