logo songteksten.net

Arie Boomsma onthaast in zoektocht naar partner

(Novum) - Arie Boomsma heeft moeite met het vinden van een geschikte huwelijkskandidate. De 37-jarige presentator, die donderdag werd uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland, zegt echter geen haast te hebben.

"De aandacht, daar zit het 'm niet zo", legt Boomsma uit voor de camera van Novum Nieuws. "Ik wil gewoon een vrouw tegenkomen en tot over mijn oren verliefd zijn. Dat lijkt soms te gebeuren en dan weer niet. Het is allemaal moeilijk. Maar ik heb gelukkig geen haast."

De presentator, die zijn relatie van veertien jaar vorig jaar zag stranden, vindt het lastig dat vrouwen op hem afkomen vanwege zijn bekendheid. "Ik heb het natuurlijk altijd over trouwen en over liefde, en dan sla je al snel die onbevangen fase over. Als ik een leuke vrouw tegenkom, denk ik in mijn hoofd meteen: is het iets voor een relatie of niet?"

Boomsma heeft geen lijstje met eisen waaraan zijn ideale vrouw moet voldoen. "Ik wil nooit een checklist maken, want dan sluit je zo veel uit", stelt hij. "Maar zelfspot en humor vind ik wel belangrijk. Uiteindelijk zijn er heel veel vrouwen en mannen die niet zoveel gevoel voor humor hebben."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren