logo songteksten.net

'Geesten jagen X Factor-juryleden weg uit hotel'

(Novum) - Simon Cowell en Paula Abdul hebben zich uit een hotel laten jagen door berichten over geesten. De juryleden van de Amerikaanse X Factor kozen eieren voor hun geld toen het volgens hen begon te spoken. Dat zeggen althans ingewijden tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Samen met het derde jurylid L.A. Reid zouden Abdul en Cowell vorige week overnachten in The Stoneleigh Hotel & Spa in Dallas. Over het hotel doen allerlei spookverhalen de ronde. Zo zegt een oud-barmedewerker talloze 'onverklaarbare' gebeurtenissen meegemaakt hebben toen hij in het Texaanse hotel werkte.

De drie roken vlak na het inchecken in het chique hotel al onraad. Reid had een 'gek gevoel' over het hotel en Abdul was overtuigd van de aanwezigheid van spoken toen in haar badkamer de kranen vanzelf aan en uit gingen.

Cowell, de bedenker van de muzikale talentenjacht, zou gefascineerd zijn door de geesten. "Alle juryleden vonden het supereng en wilden naar een ander hotel, maar Simon was gelukkig met de geesten", zegt de bron. De juryleden waren in Texas voor de voorronde van de nieuwe afleveringen van X Factor.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren