538 stopt met shows van Afrojack en Guetta

Door ANP, vrijdag 28 juni 2019 12:53, bron: ANP

AMSTERDAM - Radio 538 stopt met de radioprogramma's van Afrojack en David Guetta. Komende zaterdag zijn de dj's respectievelijk na acht en negen jaar voor het laatst met hun speellijsten te horen in de nacht.

Jacked van Afrojack en Playlist van Guetta moeten plaatsmaken voor collega-dj's Armin van Buuren, Lucas & Steve en Tiësto. Zij verhuizen namelijk van de vrijdagnacht naar de zaterdagnacht. "We spelen met deze nieuwe programmering gerichter in op de behoeften van 538 luisteraars", aldus radio director Menno de Boer.

Hierdoor is de vrijdagavond en -nacht vrij voor eigen dj's van 538. Vanaf volgende week trapt Wietze de Jager het weekend om 18.00 uur af. Daarna neemt Wessel van Diepen het stokje over. Vervolgens is Daniël Lippens van 23.00 tot 01.00 uur te horen, gevolgd door Mark Labrand van 01.00 tot 04.00 uur. "Muziek voert hier echt de boventoon. Het weekend van 538 om draait om muziek! Mark en Daniel blijven uiteraard ook doordeweeks hun eigen programma’s presenteren", besluit De Boer.
Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren