logo songteksten.net

André en Roxeanne Hazes herdenken vader

AMSTERDAM - André en Roxeanne Hazes herdenken zondag de geboortedag van hun in 2004 overleden vader. 30 juni is de geboortedag van de levensliedzanger die nu een 68-jarige opa had kunnen zijn van twee kleinkinderen André en Fender.

Hoewel Roxeanne (26) en André (25) geen contact met elkaar hebben, herdenken broer en zus hun vader beiden op vergelijkbare wijze. Beiden staan stil bij de verjaardag met een jeugdfoto met hun vader op Instagram. "Niemand kan je ooit vervangen", staat bij een foto van Roxeanne met haar vader. "Happy birthday in heaven, my love. ?? #daddy", schrijft ze erbij, waar veel BN'ers op reageren.

André Hazes deelt ook een foto uit het familiealbum. "Mijn held en grote voorbeeld is jarig. Ik heb nog heel wat jaartjes nodig om mijn klus hier te klaren, maar er komt een dag dat ik op die lege kruk naast je kom zitten en jou kan vertellen wat ik allemaal heb mogen doen in dit leven", schrijft André. "Wat wij samen, met één naam, hebben bereikt. Jij op jouw manier, ik op de mijne. En weet je pik, al vinden sommige mensen mij een lul.... Ik zorg er wel mooi voor dat ze deze generatie en door je kleinzoon een volgende niet onder ons uit komen!!! Geniet daar ouwe!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren